خواستگاری از کمک داور بازی در زمین فوتبال

ساخت وبلاگ

در اتفاقی جالب در شرق اروپا، یک بازیکن در زمین فوتبال به کمک داور بازی پیشنهاد ازدواج داد.

 
به گزارشصبحانه،فوتبال باشگاهی اسلواکی روز گذشته (جمعه) شاهد صحنه جالبی بود، صحنه‌ای که بیشتر روی پرده سینما یا تلویزیون دیده می‌شود تا در مستطیل سبز.
 
خواستگاری از کمک داور بازی در زمین فوتبال +عکس
در یکی از بازی‌های لیگ دسته پایین تر فوتبال اسلواکی که در آن یک بازیکن به نام «لوبومیر واژکا» از تیم «نیزنا» از کمک داور بازی که زنی به نام «پترا لپاکووا» بود خواستگار کرد و از او جواب مثبت گرفت.
 
واژکا لحظاتی پیش از شروع این بازی که تیمش به مصاف تیم تاترانم می‌رفت، در حضور بیش از 400 هوادار در ورزشگاه پیشنهاد ازدواج خود را به شیوه‌ای شجاعانه ارائه کرد و پاسخ شجاعتش را هم گرفت. اتفاقی که در ابتدای بازی رخ داد، جو مسابقه را کاملاً شاد و احساسی کرد.
 
پترا لپاکووا در پایان بازی در صفحه اینستاگرام خود نوشت که روز خواستگاری واژکا از او بهترین روز عمرش بوده است.
 

بله این واقعیت دارد، تو رومانی یه قبرستان هست با سنگ قبرهای آبی، همین رنگ باعث شده تا به آن قبرستان آبی هم بگویند، اما نکته جالبی که وجود دارد اینکه که افراد با خنده ای بزرگ روی صورتشان از اینجا بیرون می آیند.

داخل این قبرستان مرگ به شوخی گرفته شده و به آن مثل یه بازی نگاه شده است، بازی اینکه هرکی زودتر بمیرد می بازد چون من رازها و خصوصیات بدش را شعری طنز می کنم و می نویسم رو سنگ قبری ! واقعا خنده دار و باورنکردنی است، اما حقیقت دارد.
شادترین قبرستان جهان

پایان زندگی در اینجا !

اگر فردی تو روستا، Săpânța در رومانی زندگی کنه و بمیره، سهمش میشه یه سنگ قبر آبی و رنگی رنگی که روی اون، نامش نوشته شده، نقاشی که یا شغل اون رو بیان میکنه و یا نحوه مرگش رو، اگر هم شانس بیاره، شعری که کسی رو نخندونه! البته بعضی شعرها درنهایت شایستگی داستان زنده فرد متوفی رو بیان کردن و یا با درون مایه ای طنز داستان تلخ مرگ بچه ای رو، اما با خوندن بعضی هم واقعا نمیتونین جلوی خندتون رو بگیرین! درواقع این برخورد اهالی با مرگ، به باور اونها برمی گرده، باوری که زندگی بعد از مرگ رو حیاتی جاویدان و پر از شادی می دونه، بنابراین این واقعیت رو می پذیرن و خیلی سختش نمیگیرن. البته این به معنی سوگواری نکردن نیست، سوگواری می کنن، اما به روش خودشون. ریشه این ماجرا اما به سال ۱۹۳۵ بر میگرده، زمانی که استن لون پاتراس نجار روستا، وظیفه ساختن صلیب از چوب بلوط و نقاشی کردن اون رو داشته.
رسم اینطوری بوده که بعد از سوگواری سه روزه، محلی ها تو کافه جمع میشدن و خاطرات و نظرهاشون رو درباره فرد متوفی و یا نحوه مرگش بازگو میکردن، اینجا بود که پاتراس سرپا گوش میشد و به دنبال سوژه برای نقاشی و شعر روی سنگ قبر. او صلیب رو آبی رنگ میکرد، روی اون نقاشی مرتبط به زندگی فرد متوفی رو می کشید، دور اون رو پر از گل های رنگارنگ می کرد و در نهایت هم شعری طنز اما تلخ می نوشت! شعر هایی که گاهی غم و مرگ زود هنگام رو بیان میکردن و گاهی هم خیانت، دورویی و صفات منفی فرد رو! در ادامه اما نمونه ای از شعرهای نوشته شده بر روی سنگ قبر ها رو براتون قرار میدیم ...
شادترین قبرستان جهان

شادترین قبرستان جهان

شادترین قبرستان جهان

شعری برای مادرزن ...

در زیر این صلیب سنگین
مادرزن من آرمیده است
اگر او سه سال بیشتر عمر می‌کرد
من در این گور بودم و او این شعر را می‌خواند
ای کسانی که از اینجا عبور می‌کنید
سعی نکنید او را بیدار کنید
چرا که او به خانه باز می‌گردد
و سر مرا از تنم جدا می‌کند
اما من طوری برخورد می‌کنم
که گویی او هرگز بازنگشته و او را نادیده می‌گیرم
همین‌جا بمان
ای مادرزن عزیزم

شادترین قبرستان جهان

شعری برای قصاب روستا

زمانی که در این دنیا زندگی می‌کردم
گوسفندان زیادی را کشتم
گوشت زیادی برای مردم مهیا کردم
تا بتوانند به‌ راحتی گوشت بخورند
من به همه گوشت خوب و باکیفیت ارزانی داشتم
تا با لذت تمام از آن بخورند

شادترین قبرستان جهان

شعری برای دختربچه سه ساله

در آتش جهنم بسوز ای تاکسی لعنتی
که از شهر سی‌بیو آمدی
از بین تمامی نقاط این کشور
چرا باید اینجا توقف می‌کردی؟
در کنار خانه‌ام، با من برخورد کردی
و مرا به کام مرگ فرستادی
و خانواده‌ی مرا غرق در غم و اندوه نمودی
شادترین قبرستان جهان
اهالی درباره این رسم جدی اند ...
بله، کاملا هم جدی اند ! بعد از استن لون پاتراس که در زمان فعالیت کاری خودش، بیش از ۸۰۰ شعر روی قبرهای مختلف حکاکی کرد، حالا نوبت به شاگردش دومیترو پاپ رسیده تا این رسم رو ادامه بده. نکته جالبی که وجود داره اینه که تا به امروز هیچکس از اشعار و یا نقاشی های کشیده شده رو قبر شکایتی نکرده، دومیترو میگه : اگر متوفی در زندگیش به تفریح پرداخته، همون رو نوشتم؛ اگر کار خاصی می‌کرده، همون رو نوشتم. هیچ‌چیز در شهر و روستایی کوچیک پنهان و مخفی نمی مونه. خانواده‌ها خودشون می‌خوان تا زندگی واقعی عزیز از دست رفته‌شان بر روی سنگ قبرش حک بشه و منم همین کار رو میکنم!
درنهایت اما نمیشه به اونها خورده گرفت و حتی نمیشه روش اونها رو درست دونست! همه چیز به فرهنگ و رسومی که در جامعه ها ریشه گرفته برمی گرده. تنها کاری که میشه انجام داد، احترام گذاشتن به نوع زندگی و باور افرادی هست که با ما تفاوت دارن.
شادترین قبرستان جهان
 

کاتزولدز (Cotswolds) منطقه ای بکر و دست نخورده در جنوب انگلیس است. دولت بریتانیا این منطقه را به طور رسمی «منطقه ای برخوردار از زیبایی های طبیعی چشمگیر» لقب داده است.

در اینجا گویی زمان سال هاست که متوقف شده است و لذا ما با یکی از مهمترین و اصیل ترین مناطق دست نخورده انگلیس روبرو هستیم؛ جایی که به نام قلب انگلستان شناخته می شود. کاتزولدز منطقه ای است با مناظر زیبا، باغ های تماشایی، قلعه های باشکوه، خانه های سنگی قدیمی و… خلاصه آن چه که چشم می بیند و لذت می برد.

اینجا پر است از کلیساهای قدیمی، مانند کلیسای جامع گلاستر و ساختمان های تاریخی، مانند قلعه برکلی. باغ های این منطقه مکانی ایده آل برای قدم زدن، تفرج، استراحت و برگزاری یک پیک نیک شاد است.

این منطقه نه فقط برای خود مردم انگلیس جذاب است بلکه همه ساله گردشگرانی از کشورهای مختلف جهان به قصد دیدن زیبایی های طبیعی و تاریخی آن، به این منطقه سفر می کنند. صنعت اصلی این منطقه پشم است که سابقه آن به قرون وسطی باز می گردد.

تجارت وابسته به دامداری و کشاورزی جزیی از زندگی مردم این منطقه است که البته اخیراً گردشگری و خدمات مرتبط با آن نیز بخشی از سهم تجارت در اقتصاد این منطقه را به خود اختصاص داده است. پارک آبی کاتزولدز که بزرگترین پارک آبی بریتانیاست در هشت کیلومتری جنوب سایرن سستر (Cirencester) واقع شده است.

این پارک با داشتن ۱۳۳ دریاچه، شما را به انجام انواع تفریحات آبی دعوت می کند. یکی دیگر از جاذبه های گردشگری این منطقه، برج برادوی (Broadway Tower) است. این برج زیبا و باعظمت که ۱۷ متر ارتفاع دارد، بر فراز تپه برادوی ساخته شده و عملیات ساخت آن در سال ۱۷۹۸ تکمیل گشته است. هر چند این منطقه بافت سنتی خود را حفظ کرده ولی گردشگران و مسافرانی که به آن وارد می شوند، می توانند مطمئن باشند که اقامتی راحت و آرام در آن خواهند داشت. در کاتزولدز، علاوه بر فعالیت هتل های پنج ستاره و رستوران های لوکس، اقامتگاه های مختلفی نیز دایر است.

۵۱

۵۲

۵۳

۵۴

۵۵

۵۶

۵۷

 

 
بزرگترین وبلاگ پارسی ...
ما را در سایت بزرگترین وبلاگ پارسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : iraneparsi30a بازدید : 213 تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 ساعت: 5:02