خبر وعکس

ساخت وبلاگ

 این ناو که با هزینه حدود 10 میلیارد یورو ساخته شده است به عنوان گران ترناو جنگی " جرالد آر فورد " که عنوان گرانترین ناو جنگی جهان لقب گرفته است برای نخستین بار روز شنبه  در سواحل ویرجینیای آمریکا به آب انداخته شد. برای ساخت  این ناو جنگی که با هزینه بیش از 10 میلیارد یورو ساخته شده حدود 6 سال وقت صرف شده است.


 پروژه ساخت این ناو عظیم با بودجه 8.4 میلیارد یورویی از سال 2009 آغاز شد و قرار بود در سپتامبر سال 2015 به پایان برسد. اما ساخت این ناو یکسال و نیم دیگر به طول انجامید و هزینه ساخت آن به 10 میلیارد یورو رسید. گفته می شود حدود 5 هزار سازنده کشتی در ساخت این ناو مشارکت داشته اند و وزن آن حدود 100 هزار تن است.


این ناو که با استفاده از یک مدل سه بعدی کامپیوتری طراحی شده است  قابلیت حمل 4660 پرسنل و 75 هواپیما را داراست و با  کمک دو راکتور هسته ای خود  قادر است با سرعت 34 کیلومتر در ساعت حرکت نماید.  طول این ناو حدود 338 متر است و  220 هواپیما می توانند با کمک نیروی مغناطیسی برق آن از روی این ناو جنگی به پرواز در آیند.
 

 

بازار سرمایه، شفاف ترین و کارآمد ترین بازار کشور
محسن رضایی با بیان اینکه یکی از مهمترین محرک های اقتصادی، تقویت بازار سرمایه در کشور است، تصریح کرد: حرکت صحیح نقدینگی در مسیر توسعه، از طریق بازار سرمایه امکان پذیر است.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل ازسنا، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: با شرایط کنونی بازار پول، قطعا نمی توان انتظار تحول اقتصادی از آن داشت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برای تحول اقتصادی و افزایش امید به آینده، باید به بازار سرمایه توجه بیشتری کرد، گفت: گام اول تقویت بازار سرمایه، اصلاح نرخ بهره بانکیاست.
وی با ذکر این نکته که بازار سرمایه و پول مکمل یکدیگرند و چنانچه جذابیت یکی از آنها افزایش پیدا کند کارکرد دیگری کاهش خواهد داشت، تاکید کرد: زمانی که بازار پول با علامت کاذب و به شکل نامتعادل عمل کند، در سرمایه گذاری انحراف ایجاد می شود و منابع به جای آنکه به بازار سرمایه وارد شود به بازار پول منتقل خواهد شد.
به گفته دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای تقویت بازار سرمایه کاهش نرخ بهره، ضروری است و در صورتی که نرخ بهره متعادل شود،بخش زیادی از نقدینگی به بازار سرمایه منتقل می شود.
محسن رضایی با تاکید بر اینکه حرکت نقدینگی به سمت بازار سرمایه، تولید، اشتغال و توسعه اقتصادی ایجاد می کند، گفت: بدیهی است که نقدینگی از بازار سرمایه با هزینه کم و مستقیما به بخش صنعت، کشاورزی و خدمات تزریق می شود و در نهایت رفاه عمومی به همراه دارد.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین محرک های اقتصادی، تقویت بازار سرمایه در کشور است، تصریح کرد: حرکت صحیح نقدینگی در مسیر توسعه، از طریق بازار سرمایه امکان پذیر است.
در پایان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به سایر موانع پیش روی بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: موضوع سفته بازی در بازار طلا و ارز و نیز قاچاق پول و ارز از مشکلات پیش روی اقتصاد کشور است که باید کنترل شود.

ضیافت افطاری -رمضان 1437

+ نوشته شده در پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ساعت توسط مهرداد | بزرگترین وبلاگ پارسی ...
ما را در سایت بزرگترین وبلاگ پارسی دنبال می کنید

برچسب : خبر,وعکس, نویسنده : iraneparsi30a بازدید : 180 تاريخ : جمعه 27 مرداد 1396 ساعت: 8:33